Geopend paardenverhuur: Woensdag t/m Zondag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Reserveren door uw wensen in een Whatsapp te sturen naar: 06-51603416

Prijzen per 1 januari 2023: wandelpony €15,00 per uur.

Wij werken met groepsritten, we streven er naar om +/- 5 ruiters (minimaal 4 ruiters per groep) en een begeleider in een groep te hebben de prijs hiervoor is 30,00 euro per paard voor 1 uur, 45,00 euro voor 1,5 uur en 60,00 euro voor 2 uur. (Indeling op niveau) bij 2 of 3 personen komt er 5,00 euro per persoon bij.

Verdere informatie en mogelijkheden stuur een Whatsapp.


Per 1 januari 2022 is op de Utrechtse Heuvelrug een "Vignet" (digitaal) verplicht voor ruiters en menners, voor de verhuurpaarden is dit voor u geregeld.                                                                                                                                                HetLeersumse Veld

Stal het Leersumse Veld ligt in het buitengebied van Leersum, aan de rand van het Nationaal Park Utrechtse-Heuvelrug. Nabij prachtige bossen, veenplassen en uitgestrekte heide velden. Bij stal het Leersumse Veld kunt u op velerlei gebied recreëren met paarden. Zoals met een grote groep de Utrechtse-Heuvelrug verkennen door middel van een paardentram of huifkar.

Paardentrams/Huifkar

De Paarden zullen u zelf even uitleggen hoe het in zijn werk gaat: Het doel is om de wagens te laten rollen, voor dit werk zijn wij aangenomen. Wij noemen het werk want er kunnen wel 22 personen in één tram. In onze tramhal staan twee trams waarvan er één ingericht kan worden voor rolstoel gebruikers. U maakt met ons een prachtige route van een uur door het Leersumse Veld. Huur paardentram €100,00 per uur. Huur huifkar 10 personen €85,00 per uur.

Wandelpony's

Wij beschikken over 3 wandelpony's om met kinderen tot 7-8 jaar (maximaal 1,30 m lang!) een mooie wandeling te maken in het bos zodat uw kleine al de eerste ervaring op de rug van een pony kan maken. € 15,00 per uur per pony (prijs per 1 januari 2023).

Vakantie met je paard

Er zijn verschillende mogelijkheden om met uw paard vakantie te vieren. Wilt u met een klein gezelschap dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij een paardenkamp kunnen er 11 personen overnachten in onze Kampeerboerderij. Wij zijn in het bezit van 16 stallen. De stallen zijn voorzien van stro, wilt u een andere stalbedekking dan vragen wij u dat zelf te verzorgen. Geef dat op bij uw reservering dan leveren wij de stal kaal op.

Paarden & ponykampen

Wij zijn in het bezit van 16 stallen. De stallen zijn voorzien van stro, wilt u een andere stalbedekking dan moet u dat zelf verzorgen. Geef dat op bij uw reservering dan leveren wij de stal kaal op, onze prijs blijft het zelfde. Sommige paarden zijn gewend om dag en nacht buiten te lopen daarvoor bieden wij weidegang aan. Onze kampeerboerderij is geschikt voor maximaal 11 personen, eten en drinken is zelfvoorzienend! Er is een was-/douchegelegenheid.

 

Contact

Verhuur telefoon

Heulweg 10
3956KR Leersum