LEERSUMSEVELD.NL

Heulweg 10 Leersum.

PAARDRIJDEN

Op het Partycentrum zijn alle voorzieningen voor ruiter en paard aanwezig. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid. Vanaf het Partycentrum vertrekken er ruiterpaden naar het natuurgebied het Leersumseveld, in het gebied zelf zijn diverse routes aangegeven. Zodat u alle mooie plekjes met paard en/of wagen kunt bekijken.


RONDRIT PAARDENTRAM


Om heerlijk door de vrije natuur te trekken kunt u een rondrit maken met een paardentram. De paardentrams kunnen verwarm worden en zijn aangepast voor rolstoelgebruikers.

Er gaan maximaal 25 personen in een paardentram en er zijn er drie voor u beschikbaar. 

Voor meer informatie klikt op onderstaande emailbanner.


KLOPJESGOLF

Los van welke "handicap" u heeft kunt u bij ons het klompjesgolf beoefenen. Dit bestaat uit een binnenparcours/ bij mooi weer buiten van 9 holes.  € 4,00 p.p.


KLOOTSCHIETEN

Met een "Kloot"door de schitterende bossen schieten (gooien) .... Duur 1,5 uur  € 4,00 p.p.                                                      

U wordt met de Paardentram naar het bos gebracht en halverwegen stapt u uit en gaat al klootschietend terug naar het Partycentrum. ( minimaal 20 personen )  € 9,00 p.p.

OUD HOLLANDSE SPELEN

Ook kunt u bij het Leersumseveld een uurtje met 7 verschillende Oud Hollandse spelen aan de gang. Het wordt gespeeld in een wedstrijd element. € 4,00 p.p.

RONDWANDELING NATUURGIDS

door “HET LEERSUMSE VELD”

Laat u verrassen, tijdens een 1.5 uur durende wandeling, door dit mooie stukje natuur in het Nationaal Park “Utrechtse Heuvelrug”.
De natuurgids Marie van Rhenen vertelt u van alles over het ontstaan van het landschap, de flora, fauna en cultuurhistorische weetjes van dit unieke gebied.  
€ 4,00 p.p.