Geopend paardenverhuur: Woensdag t/m Zondag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Reserveren door uw wensen in een Whatsapp te sturen naar Mathieu op 06-51603416

                                                                                                                                                HetLeersumse Veld

Stal het Leersumse Veld ligt in het buitengebied van Leersum, aan de rand van het Nationaal Park Utrechtse-Heuvelrug. Nabij prachtige bossen, veenplassen en uitgestrekte heide velden. Bij stal het Leersumse Veld kunt u op velerlei gebied recreëren met paarden. Zoals met een grote groep de Utrechtse-Heuvelrug verkennen door middel van een paardentram, huifkar of marathonwagen.

Paardenverhuur

De paarden worden ook gebruikt om samen met u een mooie bosrit te maken onder het zadel. Als u kunt paardrijden dan is er geen begeleiding noodzakelijk. Wilt u leren paardrijden in het bos dan gaat dit uiteraard onder begeleiding. Huur paard €20,00 per uur en voor een uur begeleiding €20,00 extra.

Paardentrams/Huifkar

De Paarden zullen u zelf even uitleggen hoe het in zijn werk gaat: Het doel is om de wagens te laten rollen, voor dit werk zijn wij aangenomen. Wij noemen het werk want er kunnen wel 22 personen in één tram. In onze tramhal staan drie trams waarvan er één ingericht kan worden voor rolstoel gebruikers. U maakt met ons een prachtige route van een uur door het Leersumse Veld. Huur paardentram €95,00 per uur. Huur huifkar 10 personen €80,00.

Vakantie met paard

Er zijn verschillende mogelijkheden om met uw paard vakantie te vieren. Wilt u met een klein gezelschap dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij een paardenkamp kunnen er 11 personen overnachten in onze Kampeerboerderij. Wij zijn in het bezit van 16 stallen. De stallen zijn voorzien van stro, wilt u een andere stalbedekking dan vragen wij u dat zelf te verzorgen. Geef dat op bij uw reservering dan leveren wij de stal kaal op.

Paarden & ponykampen

Wij zijn in het bezit van 16 stallen. De stallen zijn voorzien van stro, wilt u een andere stalbedekking dan moet u dat zelf verzorgen. Geef dat op bij uw reservering dan leveren wij de stal kaal op, onze prijs blijft het zelfde. Sommige paarden zijn gewend om dag en nacht buiten te lopen daarvoor bieden wij weidegang aan. Onze kampeerboerderij is geschikt voor maximaal 11 personen, eten en drinken is zelfvoorzienend! Er is een was-/douchegelegenheid.


Contact

  • Mathieu Boonzaaijer
  • 0651603416
  • Heulweg 10
    3956KR Leersum