Geopend paardenverhuur: Woensdag t/m Zondag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Reserveren door uw wensen in een Whatsapp te sturen naar: 06-51603416

Prijzen: wandelpony €15,00 per uur, paarden €22,50 per uur en voor de begeleiding ook €22,50 per uur.

                                                                                                                                                HetLeersumse Veld

Stal het Leersumse Veld ligt in het buitengebied van Leersum, aan de rand van het Nationaal Park Utrechtse-Heuvelrug. Nabij prachtige bossen, veenplassen en uitgestrekte heide velden. Bij stal het Leersumse Veld kunt u op velerlei gebied recreëren met paarden. Zoals met een grote groep de Utrechtse-Heuvelrug verkennen door middel van een paardentram of huifkar.

Paardenverhuur

De paarden worden ook gebruikt om samen met u een mooie bosrit te maken onder het zadel. Wilt u leren paardrijden in het bos dan gaat dit uiteraard onder begeleiding. Huur paard €22,50 per uur en voor een uur begeleiding €22,50 extra (prijzen per 1 juli 2021). De eerste keer gaat er altijd een begeleider mee. Bij gebleken geschiktheid kunt u daarna zonder begeleiding een paard huren. Bij minderjarige gaat er altijd een begeleider mee. Een cap dragen is verplicht! Bij vragen even contact opnemen met nummer 06-51603416.

Paardentrams/Huifkar

De Paarden zullen u zelf even uitleggen hoe het in zijn werk gaat: Het doel is om de wagens te laten rollen, voor dit werk zijn wij aangenomen. Wij noemen het werk want er kunnen wel 22 personen in één tram. In onze tramhal staan drie trams waarvan er één ingericht kan worden voor rolstoel gebruikers. U maakt met ons een prachtige route van een uur door het Leersumse Veld. Huur paardentram €95,00 per uur. Huur huifkar 10 personen €80,00 per uur.

Wandelpony's

Wij beschikken over 3 wandelpony's om met kinderen tot 7-8 jaar een mooie wandeling te maken in het bos zodat uw kleine al de eerste ervaring op de rug van een pony kan maken. € 15,00 per uur per pony (prijs per 1 juli 2021).

Vakantie met je paard

Er zijn verschillende mogelijkheden om met uw paard vakantie te vieren. Wilt u met een klein gezelschap dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij een paardenkamp kunnen er 11 personen overnachten in onze Kampeerboerderij. Wij zijn in het bezit van 16 stallen. De stallen zijn voorzien van stro, wilt u een andere stalbedekking dan vragen wij u dat zelf te verzorgen. Geef dat op bij uw reservering dan leveren wij de stal kaal op.

Paarden & ponykampen

Wij zijn in het bezit van 16 stallen. De stallen zijn voorzien van stro, wilt u een andere stalbedekking dan moet u dat zelf verzorgen. Geef dat op bij uw reservering dan leveren wij de stal kaal op, onze prijs blijft het zelfde. Sommige paarden zijn gewend om dag en nacht buiten te lopen daarvoor bieden wij weidegang aan. Onze kampeerboerderij is geschikt voor maximaal 11 personen, eten en drinken is zelfvoorzienend! Er is een was-/douchegelegenheid.


Contact

  • Verhuur telefoon
  • 0651603416
  • Heulweg 10
    3956KR Leersum