BED & BREAKFAST

Bent u op zoek naar een leuk Bed & Breakfast adres?


Wij bieden u drie 2-persoons slaapkamers + één 3 persoons kamer met opgemaakte boxspringbedden, centrale huiskamer met open keuken, koelkast, kookplaat, senseo, waterkoker en magnetronoven. Huiskamer met zithoek, TV en eethoek. Badkamer met douche, bad, toilet, dubbele wasbak, wasmachine, droger en föhn. Vanaf ons balkon heeft u een prachtig uitzicht op de bossen van het Leersumse Veld. 

Bed & Breakfast "Het Leersumse Veld" ligt midden in de bossen van Leersum in de Gemeente Utrechtse Heuvelrug. 
Een schitterende omgeving die zich prima leent voor paardrijden, wandel-en fietstochten. Stallen en weidegang zijn aanwezig op onze terreinen en daarom is onze Bed & Breakfast uitermate geschikt voor een heerlijk weekend uit met uw paard.

KAMPEERBOERDERIJ / GROEPSACCOMMODATIE

Midden in de bossen van de Utrechtse heuvelrug staat de Groepsaccommodatie van "Het Leersumse Veld". Onze accommodatie is een uitstekende locatie voor vakantiekampen, schoolwerkweken, weekenden, familiefeesten, workshops, reünies en ruiterkampen. De directe omgeving van "Het Leersumse Veld" leent zich uitstekend voor ruiter en koets ritten, wandel- en fietstochten, bosspelen en speurtochten.


Groepsaccommodatie "Het Leersumse Veld" is geschikt voor maximaal 50 personen. De accommodatie is uitsluitend te bereiken via een stalen wenteltrap aan de buitenzijde. De 4 slaaplokalen zijn voorzien van stappelbedden. Er is een recreatieruimte met gezellige zithoek en eettafels, volledig ingerichte open keuken, wasgelegenheid met 4 douche's en 3 toiletten. Voor de maaltijden kan gekozen worden voor zelfverzorging of van de faciliteiten van Partycentrum "Het Leersumse Veld", Onze prijzen gelden voor minimaal 20 personen en zijn exclusief toeristenbelasting, inclusief energiekosten

Wij verwachten dan van u dat u de accomodatie weer schoon achterlaat. .


Opgemaakte bedden, incl. handdoeken.
    Weekendprijs
€ 75,00 per persoon - excl. toeristenbelasting. (2 nachten)

1 Nacht € 40,00   2 nachten € 75,00   3 nachten € 100,00   4 nachten €125,00   5 nachten € 150.00   6 nachten € 175,00   7 nachten € 200,00

In de omgeving bevinden zich mooie plaatsen zoals Wijk bij Duurstede maar ook het pittoreske Amerongen.
Voor de hele provincie geldt: veel groen, bosrijke gebieden, rivierlandschappen en enkele grote, mooie steden als Utrecht en Amersfoort.

ONZE APPARTEMENTEN

Vier appartementen zijn zowel voor zakelijke ( centraal gelegen tussen Utrecht en Arnhem ) als wel toeristisch zeer aantrekkelijk om te huren. De appartementen zijn voor een weekend, een midweek of voor een hele week te huur. Voor huur van hele maanden dient vooraf overleg plaats te vinden. Buiten het hoogseizoen (schoolvakanties en feestdagen) is er de mogelijkheid per nacht te boeken.


Groepen
Indien een groep van maximaal 10 personen de appartementen wil huren dan kan dit ook. Eventueel is dit te combineren met de huur van onze  Bed & Breakfast of onze Groepsaccommodatie (max. 50 personen )

Informeer naar de mogelijkheden.